Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk deklasirao sesvete

Reja: Nadam se mentalnoj odblokadi nakon pobjede

'pixsell-hrvatska-split-21.11.2009.-split poljud utakmica hajduk croatia sesvete seniad ibricic Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
22.11.2009.
u 09:25

Zadovoljstvo zbog visoke pobjede te nada da je to nagovještaj izlaska iz krize prevladavali su među igračima i članovima Hajdukova stručnog stožera.

Bijeli su zaista napunili mrežu Croatije iz Sesveta (6:0) unatoč brojnim prokockanim prilikama, no pitanje je koliko je to pokazatelj njihove snage, a koliko nemoći gostiju. Croatia nije bila dostojan protivnik. Sam je trener gostiju Anto Petrović kazao kako on momčad zapravo više – nema.

– Mi smo u zaista vrlo teškoj situaciji. Ova je ekipa mrtva u nogometnom smislu – rezigniran je bio Petrović.

Trener Hajduka bio je jako zadovoljan nekim segmentima igre svoje momčadi.

Zvižduci Anasu Sharbiniju

– Prvih 20 minuta sjajno smo taktički odradili, svaki je igrač držao svoje mjesto. Nakon prvog gola prestali smo se držati dogovora da ćemo igrati iz jednog ili dva dodira, a nakon drugog i trećeg gola gosti su sasvim pali, umrtvili se – govori Reja.

Posebno je podcrtao učinke nekih igrača, pohvalio Andrića i Skoku koji su držali sredinu terena, Tomasova koji je iskoristio priliku u prvoj momčadi, a posebno Rubila.

– Odličan igrač, iskusan i kvalitetan, dobar u taktičkom smislu. Drago nam je što se vratio u momčadi – kaže Reja.

Brojnim promašenim prilikama neki igrači, naročito Anas Sharbini, navukli su na sebe bijes navijača.

– I u Rijeci smo promašili pet-šest prilika. Tako je bilo i danas, činjenica je da smo se ispromašivali. Moramo jednostavno biti mirniji u završnici – kaže Reja.

Optimistični Reja

Unatoč nedostacima, pobjeda protiv Croatije mogla bi, smatra Reja, mnogo značiti.

– Nadam se da će nas ovo odblokirati u mentalnom smislu. Ne znam možemo li do kraja prvenstva dohvatiti drugo ili treće mjesto, no nadam se da ćemo iz susreta u susret igrati sve bolje – kazao je Edoardo Reja.

Ključne riječi

Komentara 2

VL
???
11:20 22.11.2009.

Prvo mjesto Reja, prvo...............Hajduče znaj još nije kraj igraj i nikad se ne predaj......................1950

OB
-obrisani-
21:15 22.11.2009.

Moram priznati ovo je veliki pothvat........pobjediti posljednju ekipu HNL-a koja je u 15 kola osvojila 7 bodova.....nema šta,vrhunski rezultat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije