Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMIJEH SE VRATIO

Reja: Cernat ubuduće na mjestu zadnjeg veznog

Hajduk
Pixsell
20.09.2009.
u 18:26

Osmijeh je na licu Edoarda Reje, od novinara Tonija Bilića dobio je i bombonijeru za treću pobjedu zaredom.

– Lijepa je to gesta, nogomet nosi puno napetosti. A i vi ste bili ozbiljni – rekao je Reja.

– Naravno, kad je bila ozbiljna situacija – uzvratili smo treneru.

U tri utakmice Hajduk je osvojio devet bodova, uz gol razliku 6:0.

– Bilo je teško protiv Zagreba, takve su utakmice uvijek najteže. Klubovi poput Intera i Milana gube prvenstvo u takvim utakmicama. Igrački možemo još mnogo napredovati, a o nekom našem povratku u život moći ćemo govoriti tek nakon gostovanja u Vinkovcima i Puli na kojima želimo izboriti pobjede – naglasio je trener Reja.

Podsjetio je na ključni trenutak, zamjenu pozicija Cernata i Skoke u poluvremenu. S time da je Reja to poželio napraviti već u 30. minuti, ali Cernat nije razumio što mu trener poručuje.

– Cernat će ubuduće igrati na mjestu zadnjeg veznog igrača, imat će više manevarskog prostora, a teško može igrati iza dvojice napadača. Jer, na toj poziciji treba ulaziti prema napadačima, a to je Skoko radio i tada smo stvorili prednost. S time da je i Strinić išao prema naprijed – govorio je Reja, koji se ljutio na igrače jer ih je bilo premalo u završnici.

Bez Ahmada sve do 17. listopada
Na Ahmada Sharbinija koji se liječi već tri tjedna (ozljeda zadnje lože je vrlo ozbiljna), Hajduk neće moći računati još mjesec dana. Naime, trener bijelih kazao je kako Ahmada Sharbinija neće voditi u Vinkovce i Pulu.

– Neće ću ga voditi u Vinkovce, a stanka je previše duga i neće biti tjelesno pripravan za Pulu – kazao je Reja.

Tako će Ahmad Sharbini biti spreman za 17. listopada i gostovanje Šibenika u Poljudu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije