Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitala i vlada

Reiner čestitao zlatnim veslačima

Valentin i Martin Sinković
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
08.05.2016.
u 20:22

Zahvaljujući vama ponovno se hrvatska trobojnica vijorila na pobjedničkom postolju na Europskom veslačkom prvenstvu ovoga puta u njemačkom Brandenburgu - piše u brzojavu predsjednika Sabora Reinera

Predsjednik Hrvatskog sabora Željko Rainer uputio je čestitku veslačima Damiru Martinu, te dvojcu na pariće Martinu i Valentu Sinkoviću na osvojenim zlatnim odličjima na Europskom prvenstvu u njemačkom Brandenburgu. 

"Zahvaljujući vama ponovno se hrvatska trobojnica vijorila na pobjedničkom postolju na Europskom veslačkom prvenstvu ovoga puta u njemačkom Brandenburgu. Ponovno je tijekom ceremonije dodjele medalja odsvirana hrvatska himna. Zahvaljujući vašim veslačkim uspjesima Hrvatska se nalazi na sportskom vrhu Europe u veslanju. S velikim zadovoljstvom pratim vaše uspjehe. Nastavite tako i dalje na ponos svih nas koji vas bodrimo i budite uzor mlađim generacijama.U ime Hrvatskog sabora i svoje osobno čestitam vam i želim puno uspjeha u budućim natjecanjima, a ponajviše na Olimpijskim igrama u Riju", piše u brzojavu predsjednika Sabora Reinera. 

Europskim veslačkim prvacima čestitala je i Vlada Republike Hrvatske preko svog službenog twitter-profila. 

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
20:39 08.05.2016.

matesa ne cestita ? odmah ga treba izbaciti i staviti komplet nove ljude .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije