Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijaški SP

Reichelt osvojio zlato, Kostelić pao i zabio se u ogradu, gadna ozljeda Millera

Ivica Kostelić
Reuters/PIXSELL
05.02.2015.
u 21:36

Natko Zrnčić-Dim završio je na 32. mjestu, Max Ullrich bio je 33., a Istok Rodeš na 45. mjestu.

Nakon što je jučer otkazan muški superveleslalom na SP-u u Beaver Creeku, danas su uvjeti ipak bili nešto bolji pa je utrka održana. Zlatnu medalju osvojio je Hannes Reichelt s 11 stotinki prednosti ispred Kanađanina Dustina Cooka, dok je broncu osvojio Francuz Adrien Theaux.

Čak četvorica naših skijaša nastupila su u superveleslalomu, a prvi je na stazu izašao Ivica Kostelić. Bio je solidan, na drugom prolazu zaostajao je 83 stotinke, ali onda je u donjem izgubio kontrolu i pao. Zabio se u zaštitnu ogradu, u prvom trenutku izgledalo je gadno, ali Ivica je brzo ustao.

Natko Zrnčić-Dim završio je na 32. mjestu, Max Ullrich bio je 33., a Istok Rodeš na 45. mjestu. Spomenimo da se nakon ozljede vratio Amerikanac Bode Miller, ali i on je pao te 'zaradio' gadnu posjekotinu na nozi.

>>Fenninger osvojila zlato, najmlađa skijašica Leona Popović 30.

Komentara 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
22:49 05.02.2015.

Ivica je odvozal kao pravi hrvatski skijaš koji neda ni milimetra svog placa pokraj pruge i u snijegu..

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
20:40 06.02.2015.

Tina Maze dosada osvojla zlato i srebro, Reichelt osvojio zlato, Kostelić pao i zabio se u ogradu, gadna ozljeda Millera a balkan ostaje tmuran, jadan i zabačen..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije