Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO KOLO LIGE PRVAKA

Redknapp zadovoljan: Samo bi Barca bolje odigrala

Tottenham Werder (1)
Pixsell
15.09.2010.
u 13:37

Vedran Ćorluka nije imao mira od Marka Marina, obrana Spursa bila je loša te je proglašen najslabijom karikom momčadi u utakmici protiv Werdera.

Imali su nogometaši Tottenhama na gostovanju u Bremenu sve svojim u rukama.  U 18. minuti, s autogolom Werderova Pasanena i Crouchovim pogotkom, već su bili u prednosti od dva pogotka koju su uz malo više koncentracije mogli čuvati do kraja susreta. A u 47. minuti na semaforu je stajalo 2:2.

No, trener Harry Redknapp kao da nema nikakvu zamjerku...

- Nismo mogli igrati bolje, ne mogu biti ljutit na momčad. Naravno, malo jesam frustriran, no došli smo odigrati gostujuću utakmicu na veoma nezgodno mjesto - rekao je Redknapp.

Htio bi da njegova momčad uvijek tako igra...

- Samo je Barcelona mogla odigrati bolje. Imali smo sjajnih trenutaka u prvom dijelu, bile su to fantastične 43 minute. Realno bi bilo da smo im zabili 3-4 pogotka. Bili smo samouvjereni, baš onakvi kakvi sam htio da budemo - istaknuo je strateg Spursa.

- Bezveze smo im dopustili taj tračak nade kad su prvi put smanjili vodstvo, a uopće nam nisu stvarali probleme.

A onda je priznao da je bilo problema u obrani...

- Bojali smo se najgoreg kada su izjednačili - priznao je Redknapp.

Svoj debi u natjecanju po grupama LP sinoć je imao hrvatski reprezentativni branič Vedran Ćorluka koji je jednoglasnom odlukom svih otočkih medija proglašen  najgorim igračem londonske momčadi s prosječnom, neprolaznom ocjenom - 5.

Komentara 3

Avatar sizif
sizif
20:26 15.09.2010.

Da... Ćorluka sinoć nije došao na utakmicu... Djelovao mi je drogirano, nezainteresirano - totalno odsutno!???????? Nikad ga nisam takvog gledao... Ali svako ima svoj slab dan. Vjerujem da je to bio njegov slab dan. Jer svi znamo koji su njegovi kapaciteti!!! Stoga mislim da i nije sporan za reprezentaciju

GA
garincha
17:09 15.09.2010.

...Corluka je jednoglasnom odlukom svih otockih medija proglasen najgorim igracem londonske momcadi...Ovo sto mu je Marin radio spada u kategoriju nogometnog zlocina!Ko ce kome...A Bilic ce i dalje lupati kako je Corluka profesor.Jadan li je fakultet kojeg je ovaj prof zavrsio.

OB
-obrisani-
16:47 16.09.2010.

Redknapp zadovoljan: Samo bi Barca 2 ekipa, NK Luka Koper, NK Moslavina ili NK Medulin 1921 bolje odigrali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije