Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ferdinandova kazna

Redknapp: Twitter? Nemam pojma što je to

\'Tottenham Hotspur\'s manager Harry Redknapp reacts before their Champions League soccer match against AC Milan at White Hart Lane in London March 9, 2011.    REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN - Tags:
Reuters
31.10.2014.
u 08:31

- Nisam pričao s Ferdinandom o tome, kao ni s čelnicima kluba. Moramo svi skupa sjesti i razgovarati jer ja zaista ne znam o čemu se radi

Rio Ferdinand, nogometaš QPR-a, kažnjen je jučer od strane FA saveza s 25 tisuća funti i upozorenjem zbog neprimjerenog komentara na Twitteru, gdje je koristio pogrdnu englesku riječ za promiskuitetnu ženu. Na konferenciji za novinare taj slučaj komentirao je njegov trener Harry Redknapp.

- Nisam pričao s Ferdinandom o tome, kao ni s čelnicima kluba. Moramo svi skupa sjesti i razgovarati jer ja zaista ne znam o čemu se radi. Ne pratim Twitter. Zapravo ja uopće ne znam što je Twitter, rekao je Rednkapp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije