Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp tjera Huttona, igrača na Ćorlukinoj poziciji

Harry Redknapp
AFP
25.02.2011.
u 18:21

Nogometaš Tottenhama Alan Hutton zbog žestoke rasprave s menadžerom Harryjem Redknappom napustit će klub na kraju sezone, prenose engleski mediji

Škot se pred ostatkom momčadi posvadio s Redknappom nakon katastrofalnog poraza u FA kupu od Fulhama (0:4), a od tada ga je u prvih jedanaest zamijenio naš Vedran Ćorluka.

– Hutton nije mogao istrpjeti silne Redknappove kritike te mu je uzvratio. To je bio kraj njegove karijere u Tottenhamu – rekao je izvor iz Spursa.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:19 26.02.2011.

Hutton je tip igraca koje cijene u Engleskoj jer imaju \"pace\", dok se za Corluku cesto tvrdi (kao i za Kranjcara) da je prespor. Tako se malo ljudi tuzi na Defoa, koji osim trcanja nista nije napravio ove sezone. Daa je na njegovu mjestu neki \"lijeni\" strijelac koji je dao mozda 3-4 gola, bilo bi puno vise prigovora. Tako engleska publika vise uziva u igracima koji mogu trcat do besvijesti nego u ovima koji znaju precizno dodat loptu ili bolje citati igru. Tu je ogromna razlika izmedju Huttona i Corluke. Hutton nije los, agresivan je i time dosta postize, ali je velika razlika na desnoj strani kad udje Corluka a i u obrani bolje cita igru i dodavanja prema naprijed su daleko bolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije