Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA cup

Redknapp: Sudac mi je priznao da je pogriješio, nije bio gol

\'Tottenham Hotspur\'s manager Harry Redknapp reacts before their Champions League soccer match against AC Milan at White Hart Lane in London March 9, 2011.    REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN - Tags:
Reuters
16.04.2012.
u 09:52

– I da nije priznat taj pogodak, svejedno bismo pobijedili jer smo bili puno bolji – rekao je Di Matteo

Iako je Chelsea uvjerljivo svladao Tottenham (5:1) i ušao u finale FA cupa, nakon utakmice povlače se repovi zbog nepostojećeg pogotka Mate, koji je sudac priznao.

– Sudac Atkinson pogledao je snimku poslije utakmice i priznao mi da je pogriješio. Rekao je da se osjeća gore nego ja. Odgovorio sam mu da ne vjerujem. Ali, vjerujem da se osjeća loše – rekao je trener Spursa Harry Redknapp.

Trener Chelseaja nije želio puno govoriti o spornoj situaciji jer smatra da ona nije imala prevelikog utjecaja na konačan rezultat.

– Lopta očito nije prošla crtu, ali sjetite se koliko puta Chelseaju nije priznat pogodak kad je lopta prešla crtu. Slavili smo pogodak, ali mislim da nema smisla pričati o tome nakon što je utakmica završila 5:1, svejedno bismo pobijedili jer smo bili puno bolji.

Treba izdvojiti i da naš reprezentativac Luka Modrić nije odigrao dobru utakmicu. Goal.com mu je dao ocjenu četiri, dok su The Sun i Sky Sports bili nešto blaži prema njemu te su ga ocijenili peticom uz komentar da je utakmica prolazila pokraj njega.

Komentara 1

HR
hrvatin
13:49 16.04.2012.

Sudac je priznao da je pogrijesio priznavsi gol,ali vi ste osim toga gola primili jos cetiri i tu nema opravdanja.Redknapp nema pojma o nogometu jer da ima nebi se rijesio corluke i kranjcara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije