Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham
Povratak na članak

Redknapp 'razbija' Crottenham - rješava se Kranjčara i Ćorluke

Pozivajući se na engleske izvore talijanski calciomercato piše kako Tottenham priprema veliku čistku na ljeto.

Komentari 11

HR
hrvatin
13:49 06.04.2011.

Jos jedan idiotski potez pijanog \"carobnjaka\".Umjesto da se rijesi modrica,on se rjesava corluke koji mu drzi obranu i kranjcara.

VL
VA
Vatrenko
16:21 06.04.2011.

Neka ode Niko inace se vise nece usreciti u nogometu. i to sve radi ovog konja red(mozak na)knap... Sto se tice Vedrana - to mi nije nikako jasno. Mozda sam subjektivan ali Vedran je odlicna igravcina.. moze desno, lijevo, stoper,, zadnjeg veznog a jos nije razocarao ni na jednoj navedenih pozicija. A mlad igrac... A Luka? Nemojte me krivo svatiti, momak mi je totalno simpa ali na osnovi cega se njega uvijek toliko hvali. gledao sam bezbroj tekmi ali nije me nikada odusevijo...

VL
Avatar jebb
jebb
16:35 06.04.2011.

Corluka jos moze popraviti svoju igru u svakom departmentu, ali onaj Alan Hutton, on mora sve iz pocetka…

VL
Avatar babas
babas
17:21 06.04.2011.

Glupi Redknap,umjesto da se rješi Modrića koji igra užasno,a cijena mu je 28 miljuna eura,on se rješava Čarlija i Nike koji su bolji igrači,a puno jeftiniji od Luke. Mislim da Mamić plaća novinare da pišu hvalospjeve Modriću,iako je po meni on samo solidan igrač i ništa više od toga.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:51 06.04.2011.

Hm da, stvarno ti nogometni znalci i stručnjaci po Europi, svi bi Modrića koji pojma nema, a nitko neće Kranjčara, brzog i okretnog >;-)) Dajte više uozbiljite se, smiješni ste do bola !!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:54 06.04.2011.

PS: što se Čarlija tiče on si je za neke stvari najviše sam kriv. Može odigrat centralnog bolje neg Gallas al il se on sam nameće kao bočni il ga i sam trener doživljava kao takvog. Čarli, pamet u glavu, na centralnom možeš igrat kad god poželiš !!!

VL
CR
crocro
20:29 06.04.2011.

Možemo očekivati i ovakav naslov: Tottenham se rješava Redknappa. Jer slava mu je udarila u glavu pa se slabije slanazi u odabiru igrača i igračkoj strategiji. Kao što on ne trpi druge tako klub neće još dugo trpiti njega, jer ima podosta razloga zbog kojih bi mogao odlepršati, a to što je dogovorio, neka je dogovorio, ali samo jedan krivi korak pa će i on pakirati kofere.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:15 07.04.2011.

I ne treba im Kranjcar za sredinu tablice gdje ce se nagodinu preseliti. Za to je dobar i Jenas.

VL
VK
vječni krojf
10:54 07.04.2011.

Svi napadaju Mamica da se bavi samo prodajom Dinamovih igraca,a vidite da su englezi jos gori.Kod njih je to kao zivotinjski sajam.Najprije pokupuju sve zivo a onda financijski problemi pa rasprodaja, i tako u nedogled.Ovaj Redknapp i nije potpuno normalan,to je vec par puta dokazao.

VL
OS
osijek68
11:07 07.04.2011.

: 0 07.04.2011. u 11:06h osijek68 je napisao/la: 07.04.2011. u 10:54h krojf je napisao/la: Svi napadaju Mamica da se bavi samo prodajom Dinamovih igraca,a vidite da su englezi jos gori.Kod njih je to kao zivotinjski sajam.Najprije pokupuju sve zivo a onda financijski problemi pa rasprodaja, i tako u nedogled.Ovaj Redknapp i nije potpuno normalan,to je vec par puta dokazao --------------------------------------------------------------- Sta ti lupetas? Mamic je svercer koji po selima i brazilskim prasumama pronalazi igrace, ne da bi bili dobri za dinamo i da bi Dinamo nesto zapazenije napravio u Europi, nego da bi on zaradio. U Engleskoj prodaju igraca za 40 mil ali onda dovedu za 50. Jel\' tebi to jasno? Svi klubovi zele zaraditi lovu, ali Englezi to cine kroz uspjesnost svoga kluba. Mamic proda igrace pa dovede zamjene za desetinu love koju je dobio. Mislis da ce Tottenham prodati igraca za 40 mil pa dovesti za 4? Svasta.Osim toga Tott je privatni klub i mogu raditi sto hoce. Mamic je izvrsio udar na \"udrugu gradjana\" i koristi Dinamo kao izlig za svoje igrace. Ne preprodaje traperice negdje na trznici ili trgovini, vec igrace.

VL
OS
osijek68
11:06 07.04.2011.

07.04.2011. u 10:54h krojf je napisao/la: Svi napadaju Mamica da se bavi samo prodajom Dinamovih igraca,a vidite da su englezi jos gori.Kod njih je to kao zivotinjski sajam.Najprije pokupuju sve zivo a onda financijski problemi pa rasprodaja, i tako u nedogled.Ovaj Redknapp i nije potpuno normalan,to je vec par puta dokazao Sta ti lupetas? Mamic je svercer koji po selima i brazilskim prasumama pronalazi igrace, ne da bi bili dobri za dinamo i da bi Dinamo nesto zapazenije napravio u Europi, nego da bi on zaradio. U Engleskoj prodaju igraca za 40 mil ali onda dovedu za 50. Jel\' tebi to jasno? Svi klubovi zele zaraditi lovu, ali Englezi to cine kroz uspjesnost svoga kluba. Mamic proda igrace pa dovede zamjene za desetinu love koju je dobio. Mislis da ce Tottenham prodati igraca za 40 mil pa dovesti za 4? Svasta.Osim toga Tott je privatni klub i mogu raditi sto hoce. Mamic je izvrsio udar na \"udrugu gradjana\" i koristi Dinamo kao izlig za svoje igrace. Ne preprodaje traperice negdje na trznici ili trgovini, vec igrace.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.