Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFINITIVNO OSTAJE

Redknapp: Ostajem u Spursima, netko to želi minirati

Harry Redknapp
Reuters
03.10.2009.
u 12:45

Pojedine kladioničarske kuće u petak su prilično jasno dale naslutiti da će Harry Redknapp uskoro napustiti Tottenhamovu klupu. Koeficijent na to s 50 je pao na mizernih 1.25.

I to unatoč tome što Spursi uživaju u najboljem startu sezone u posljednjih 50 godina. Redknapp, pak, odbija svaku pomisao na napuštanje klupe momčadi u kojoj igraju hrvatski reprezentativci Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar, te inzistira na tome da je njegov odnos s vlasnikom kluba Danielom Levyjem iznimno dobar.

- Tko je započeo tu glupost i zašto? Na to nemam odgovor, samo znam da se takve stvari konstantno događaju u našoj profesiji. Kada vam ide dobro, netko to pokušava minirati. Da nešto nije u redu, ne bih ovdje sjedio i tvrdio suprotno. Sve ovo je hrpa ludosti, meni je ovdje sjajno, stvorio sam dobru atmosferu na treninzima i ljudi hodaju s osmjesima na licima. Niti šef ne želi da napustim klupu, to je sigurno - kazao je Redknapp.

- Netko je negdje započeo tu glasinu. Ne smatram da je do toga došlo zbog zavisti, možda kladionice žele malo publiciteta - zaključio je.

Tottenham s pet pobjeda i dva poraza trenutačno zauzima četvrto mjesto ljestvice Premiershipa. Bolji od njih samo su Manchester United, Chelsea i Liverpool. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije