Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PRODAJE, A NI ZAMJENE

Redknapp: Ne dam Modrića za Torresa!

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric reacts during the Europa league Group A soccer match against PAOK Salonika at White Hart Lane in London, November 30, 2011. REUTERS/Philip Brown (BRITAIN - Tags: SPO
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
15.01.2012.
u 16:34

- Vjerujem da će u Chelseaju znati izvući ono najbolje iz Torresa - kaže Harry.

Na najmanje šuškanje da se netko interesira za Luku Modrića Harry Redknapp daje crveno svijetlo, a kad se u tom kontekstu ponovno spominje Chelsea - pogotovo! S našim veznjakom već su se dogovorili, u siječnju neće nigdje, na ljeto ga možda puste, no sa Stamford Bridgea i dalje šalju signale.

Najnovija ideja im je mijenjati Fernanda Torresa za Modrića...

- Ne, nisam čuo za tu priču. Mislim da Torres konačno počinje izgledati kao igrač kakav svi znamo da može biti, onakav kakav je bio u Liverpoolu. Nema sumnje da je top-igrač - kaže Harry i dodaje:

- Nema šanse da će doći u Tottenham u zamjenu za Modrića! Vjerujem da će u Chelseaju znati izvući ono najbolje iz njega - zaključio je Redknapp.

Inače, sa samo četiri pogotka ove sezone španjolski napadač dobro si je snizio cijenu pa je na sebe privukao interes nekih otočkih klubova koji bi ga, godinu dana nakon što je došao u Chelsea za 50 milijuna funti, mogli dobiti za ''siću''.

Komentara 7

MA
Mamlaz
19:05 15.01.2012.

Treba ga i ManU. Štogod rekli lokalni pljuvači i zlobnici Modrić je vani, a pogotovo u Engleskoj, izuzetno cijenjen (i valoriziran) igrač a spomenuti klubovi osim viška novca imaju i deficit veznjaka koji znaju s loptom.

OB
-obrisani-
08:33 16.01.2012.

Redknapp: Ne dam Modrića za Torresa jer u ekipi želim ponekog balkanskog egzota i ne samo europske i kulturne dečke !

Avatar Idler 3
Idler 3
17:44 15.01.2012.

Redknappu treba Modrić al trenutno ne i Torres jer se Adebayor odlično snalazi !!! S druge strane Chelsea treba Modrića i to više neg kaj žele pokazat !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije