Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
old trafford
Povratak na članak

Redknapp: Možemo parirati Manchester Unitedu

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp vjeruje u prekid negativnog niza na Old Traffordu uoči utakmice 36. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Manchester Uniteda.

Komentari 2

DO
domingo1981
23:14 23.04.2010.

Di si \"PraviJanez\"? Cudo, jos nisi komentirao da hrvatski trojac iz tottenhama ne ide na SP. Nije vrag da si zasapo? E, imas jos punih 50 dana da nas razveselis sa svomjim komentarima... nema spavanja! Popustas, bogami...

VL
2K
2Kinfa2
23:33 23.04.2010.

Zaigrajte EREPUBLIK-online igra sadašnjih država za prevlast u svijetu. Srbija, Mađarska i Slovenija zajedničkim snagama napadaju našu zemlju. Registrirajte se preko ovog linka i borite za svoju domovinu! http://www.erepublik.com/en/referrer/Don+Gaspar

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.