Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER CROTTENHAMA

Redknapp: Moji su Hrvati sjajan uzor mladima

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
20.01.2010.
u 15:18

Tottenhamova nogometna momčad i dalje je u borbi za Ligu prvaka, a hoće li se za njih ondje naći mjesta, ovisit će i o igri hrvatskog trojca u redovima londonskoga kluba.

Svjestan je toga i menadžer Harry Redknapp, ali i oduševljen što ima Niku Kranjčara, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku u kombinaciji za oblikovanje sastava kojim raspolaže. Ponovio je to i "Evening standardu" ponovno rabeći epitete, kao i u svakom medijskom istupu, u razgovoru o svome hrvatskom trojcu.

- Redknapp želi da se njegovi mladi igrači ugledaju, a potom i kopiraju stav hrvatskog trojca - piše londonski dnevnik, koji potom citira menadžera momčadi:

- Niko je sjajan i kvalitetan, klasni je igrač. Odrastao je u nogometnoj obitelji, otac mu je bio hrvatski izbornik, pa poznaje igru. Hrvatski su nogometaši fantastični uzori. Kada mladi dođu trenirati s prvom momčadi, mogu se uvjeriti koliko oni naporno rade, posebice Modrić koji daje sve od sebe i nikada se ne žali. Niko i Ćorluka su isti takvi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije