Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM Luka Modrić i dalje održava golgetersku formu

Redknapp: Modrić je bio odličan u novoj ulozi

03.01.2009.
u 16:35

Što sve nećemo doživjeti od Luke Modrića u dresu Tottenhama? Ne samo da je počeo u velikoj mjeri pokazivati što sve zna, iako to nije nikakvo iznenađenje, već je na opću radost Harryja Redknappa i svih navijača Tottenhama, počeo i postizati pogotke glavom! Dogodilo se to u srazu trećeg kola FA Cupa protiv Wigana (3:1).

To je zaista rijetkost u Lukinom slučaju, a još je čudnije što je taj pogodak glavom postigao iz leđećeg položaja. Zdravko Mamić je jednom prigodom Luku za pogodak glavom protiv Međimurja nagradio s čak pet tisuća eura, dok je od Redknappa umjesto novca dobio nekoliko lijepih pohvala.

- Počeo sam s Lukom iza dva napadača, što je nešto novo u našoj igri. Bila je to kocka, ali protiv West Bromwicha, kada smo ostali sa deset igrača, pokazao je kako može to odigrati. Stoga sam ga odlučio iskoristiti u formaciji 4-4-2 gdje će igrati u sredini terena, dok će Didier Zokora pokrivati teren oko njega. Luka je sjajan s loptom i ne vidim razlog zašto ne bi mogao to igrati - izjavio je Redknapp.

Još jedan dobar nastup Luke Modrića je, osim Redknappa, prepoznao i The Sun, te njega i Vedrana Ćorluku nagradio šesticom, istom ocjenom koju je dobio i Pavljučenko, dok je najbolji igrač pijetlova bio Jonathan Woogdate sa sedmicom.

Mirror je također i Modrića i Ćorluku ocijenio s istom ocjenom, šesticom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije