Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Redknapp: Messi je patuljak, sa 16 godina bih ga potjerao!

'messi_nnn_spo_260511'
''
26.05.2011.
u 22:09

Barcelona trenira u kampu Arsenala, koji joj je ustupio teren svoga ženskog sastava. Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson objavio da će Giggs igrati među prvih jedanaest

Najveća i najskuplja zvijezda koja će igrati u subotnjem finalu Lige prvaka na Wembleyu sigurno je Lionel Messi. Zanimljiva je konstatacija koju je o malenom argentinskom veznjaku jučer u kolumni u "Sunu" iznio trener Tottenhama Harry Redknapp.

"Messi je mršavi patuljak koji uopće ne izgleda poput nogometaša modernoga doba. Ima smiješne male noge kojima se pri trčanju jako čudnovato kreće. Da se u mom klubu pojavio sa šesnaest godina, najvjerojatnije bih ga potjerao. Blago bih ga pljusnuo i rekao mu da se izgubi, da za njega nema nikakve šanse", napisao je za Messija Redknapp te dodao:

"Kada je moj prijatelj prvi put uživo gledao Messijeve majstorije, rekao mi je da mu izgleda kao momak koji poslijepodneva provodi sjedeći u kladionici, pušeći cigarete i kladeći se na konje."

Vragovi željni osvete

Takve izjave engleskog trenera sigurno će dodatno motivirati Messija, koji smatra da je Barcelona favorit finala.

– Sadašnja Barcelonina momčad najbolja je u kojoj sam dosad igrao, sazreli smo proteklih godina – rekao je Messi te dodao:

– No, ne smijemo podcijeniti Manchester, jer je sigurno jako željan osvete za poraz u finalu u Rimu prije dvije godine.

Barcelonina momčad zbog vulkanske prašine s Islanda već je dva dana u Londonu, a teren za treniranje ustupio im je Arsenal, u svome pripremnom kampu.

Zanimljivo, dao je Barci teren broj 10, na kojem trenira i utakmice igra ženski sastav Arsenala. Jedan engleski novinar napisao je da se nada kako će Barcini igrači zbog toga u finalu igrati kao djevojčice.

Sir Alex izdiktirao prvih 11

Trener Manchester Uniteda jučer je pak, iznenađujuće, izdiktirao prvih 11 za utakmicu protiv Barce: Van der Sar, Fabio, Vidić, Ferdinand, Evra, Carrick, Giggs, Valencia, Park, Rooney, Hernandez. No, moguće je da Sir Alex i blefira.

– Bilo mi je teško izabrati jer svi dečki zaslužuju taj nastup – rekao je Ferguson te dodao:

– U sjajnoj smo formi, no kad se radi o Barceloni prihvaćam ulogu postranika.

Ulaznice za sutrašnji finale na Wembleyu najskuplje su u povijesti Lige prvaka. Za navijače Barcelone i Manchestera kreću se između 80 i 300 funti, dok su za neutralnu tribinu cijene između 150 i 325 funti. Najskuplje su, naravno, lože, za elitni dio u sredini stadiona treba izdvojiti čak do 4680 funti. Valjda su barem hrana i piće uključeni u tu cijenu dobri.

Za 86.000 navijača (smanjen kapacitet zbog sigurnosti) domaćini su pripremili 61.000 boca piva, 13.700 sokova, 5800 toplih napitaka, 3300 hamburgera, 1800 pizza, 1600 komada pita...

Inače, procjenjuje se da će finale preko TV-a gledati više od 300 milijuna ljudi.

Komentara 7

AN
Andreeejjj
19:36 27.05.2011.

Stari pijanac i ludjak, ne zna više šta prića-trabunja?! Pa Niko Kranjčar što prije treba, da napusti tog ******************, koji ga sputava u sjajnim igrama. Sve najjjjj...najjjj Niko kralju!

OB
-obrisani-
23:48 26.05.2011.

Kako Messi izgleda uopce nije vazno.On je vec poduze vrijeme najbolji igrac svijeta

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:56 27.05.2011.

Redknappove izjave su izvucene iz konteksta. Valja procitat cijeli tekst da se vidi sto misli o Messiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije