Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Luka Modrić san je svakog trenera

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
29.11.2010.
u 11:19

- Luka Modrić još je jednom pokazao da je svjetska klasa, on je san svakog trenera. Vrijedan je na treningu i odlično igra - menadžer Tottenhama Harry Redknapp još je jednom pohvalio hrvatskog reprezentativca

Tottenham je u 15. kolu engleskog prvenstva pobijedio Liverpool sa 2:1. Menadžer Redknapp je nakon pobjede, do koje su došli u sudačkoj nadokandi, za Luku i njegovu igru imao samo riječi pohvale.

- Modrić ima sve što je potrebno igraču. On može igrati za bilo koju momčad - podvukao je Spursov menadžer.

Luka je po Redknappovim izjavama bio najbolji igrač na terenu.

- Vrlo smo dobri, pogotovo na domaćem terenu. Ako popravimo igru u gostima, bit ćemo veliki kandidati za naslov prvaka. Mislim da će ostale momčadi biti u strahu od Tottenhama. Još smo jednom pokazali da se nikad ne predajemo. Uvijek se borimo do zadnje minute makar nam ne išlo i makar gubili. Nikad ne gubimo samopouzdanje kad gubimo - kazao je Modrić za enleske medije te dodao:

-  Imamo snage vratiti se i to smo pokazali mnogo puta ove sezone. Vrlo je dobro znati da smo to u stanju činiti svaki put iznova.

Rafael van der Vaart napustio je teren White Hart Lanea u susretu protiv Liverpoola u 12. minuti. Razlog je bilo zatezanje zadnje lože, a iako još nisu obavljene detaljne pretrage, u klubu strahuju da bi mogao dulje vrijeme izbivati, barem mjesec dana.

Komentara 4

OB
-obrisani-
13:23 29.11.2010.

Redknapp: Luka Modrić san je svakog trenera koji želi u ekipi kvalitetnog balkanca koji se nije mogao umoriti ili povrijediti na World Cupu u JAR-u..

FC
fcod
16:37 29.11.2010.

Zabrana EUJaneza san je svakog pametnog čovjeka

Avatar Topgen
Topgen
17:01 29.11.2010.

Ma kakav Janez , on je Stevo !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije