Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Luka je nevjerojatan, on dolazi s drugog planeta

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Chelsea\'s Ghanaian footballer Michael Essien during the Premier League football match between Tottenham and Chelsea at White Hart Lane
Reuters
21.03.2011.
u 17:43

- Luka je nevjerojatan, on dolazi s drugog planeta. Mnoge momčadi misle da imaju dobre nogometaše, ali njihova igra izblijedi kada se s druge strane nađe Modrić. Poseban je nogometaš i još veći čovjek - kazao je menadžer Tottenhama Redknapp

Menadžer Spursa oduševljen je igrama hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, koji je po njemu glavno oružje u četvrtfinalu Lige prvaka protiv madridskog Reala.

- Na igralištu bi mogao sjediti cijeli dan i gledati kako Luka igra - prisnažio je Harry Redknapp.

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
22:38 21.03.2011.

Ne znam jel istina il je opet izmišljen intervju al lijepo je za pročitat. Svaka čast Luka, sam tak nastavi !!!

Avatar Topgen
Topgen
23:31 21.03.2011.

Tako je on govorio i za Kranjcara pa ga je poslao na klupu

KR
krekavac
19:04 21.03.2011.

Redknapp: Luka je nevjerojatan, on je najbolji igrač s najlošijim udarcom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije