Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY POLUDIO

Redknapp kritičarima: To su idioti koji ne gledaju nogomet

Harry Redknapp
AFP
14.05.2011.
u 14:08

- Zanima me gdje su bili posljednjih godina? Zar je Tottenham prošlih sezona bio u Ligi prvaka? - pita se Harry.

Tottenham se sigurno oprostio od Lige prvaka, upitan im je plasman u Europsku ligu, trener Redknapp na meti je kritika s kojima se jako slabo nosi. Ljutito je odgovorio svima koji su imali primjedbi na igru Spursa:

- To su idioti koji uopće ne gledaju nogomet.

Otkrio je i kako mu je želja u zimskom prijelaznom roku bio Luis Suarez, no kako je odustao jer je procjena skauta bila da mu ipak neće biti koristan. Urugvajac je na kraju iz Ajaxa otišao u Liverpool.

- Rekli su mi da igra preslično kao i Van der Vaart, zaključak je bio kako ga ne možemo koristiti u vrhu napada jer bi imali dva dubinska igrača - rekao je Redknapp.

Suarez je na kraju zablistao u dresu redsa, a mnogi misle kako bi im upravo on bio dobro došao da u ovoj sezoni izvuku bolji uspjeh.

- Reakcije kritičara me ne bole, ni onih koji se javljaju uživo u radijski program pa pametuju.  Kad ih voditelji pitaju jesu li bili na toj utakmici o kojoj pričaju, odgovore sa ''ne''. Kad bi se počeo brinuti oko njih, ja bi bio nevolji - sipao je Harry i nastavio:

- Zanima me gdje su bili posljednjih godina? Zar je Tottenham prošlih sezona bio u Ligi prvaka? Pa igrali smo odličan nogomet ove sezone, očito to nisu gledali.

Na kraju je ipak objasnio razlog padu u igri.

- Letjeli smo na krilima Balea dok se nije ozlijedio. Bio je to velik udarac za nas, a da smo ga imali cijelo vrijeme, imali bi i pet bodova više - zaključio je.

Komentara 8

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:31 14.05.2011.

Dobro su naši prenijeli. Evo što piše The Guardian: \"We kept looking at [Suárez] but people thought he couldn\'t play up as a striker,\" said Redknapp. \"They said he\'s like Rafa [van der Vaart] and you can\'t have him andnd Rafa or you\'d have two players who want to drop deep, so that was the problem. We were looking for someone to play up front with Rafa. People said he couldn\'t do that, he drifts and comes deep.\"

GR
Grospicka
17:21 14.05.2011.

Jašta bi... Mislim Bale jest dobar al je totalno overrated igrac. Sta je uradio osim sto je bio ozljeđen cijele sezone, jedna dobra utakmica protiv intera i to je to. A pune ga engl novine samo zato sto britanac... Bolje da mu je Niko igrao

Avatar Idler 3
Idler 3
14:16 14.05.2011.

\"Rekli su mi da igra preslično kao i Van der Vaart...\"...čitam i nemrem vjerovat....jal moguće uopće nekaj ovakvog izjavit il su to novinari opet nekaj po svom....!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije