Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Ako klub želi prodati Luku, to mora učiniti odmah

\'Manchester City\'s James Milner (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (right) battle for the ball. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
18.08.2011.
u 13:14

Luka Modrić mogao bi biti blizu odlaska iz Tottenhama. Naime, Spursov menadžer Harry Redknapp kazao je da bez obzira na sve želi Luku u svojoj momčadi, ali ako ga klub želi prodati, to mora učiniti odmah

– Želim vidjeti Luku u momčadi kada završi prijelazni rok. Ako ga klub želi prodati, onda se to mora realizirati odmah kako bismo imali dovoljno vremena da dovedemo tri, četiri pojačanja – kazao je Redknapp te još jednom naglasio:

–  Luka je fantastičan igrač i ne možete nigdje naći boljeg čovjeka od njega.

Prijelazni rok za igrače na Otoku traje do 31. kolovoza. Chelsea je navodno spreman utrostručiti Modrićevu plaću koja trenutačno iznosi 40 tisuća funti.

– Luki sigurno nije lako. Što biste učinili da vam netko ponudi tri puta veću plaću? Znam da svi koji vole klub govore da on mora ostati u Tottenhamu. No, kada netko dođe s tako ogromnom ponudom i prilikom da igraš u momčadi koja se može boriti za naslov u Ligi prvaka, nije vam lako odlučiti. Luka trenutačno proživljava noćnu moru – kazao je Redknapp.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jozinho
13:17 18.08.2011.

ajde pustite luku za 30 miljuna funti...i platite 25 za sammira... ;D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije