Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY SE NE DA

Redknapp: A kada će Manchester prodati Rooneyja?

Harry Redknapp
AFP
13.06.2011.
u 13:00

Ferguson je već krenuo u kupnju, a s obzirom na njegovu šoping-listu, čini se da mu neće ostati dovoljno novca za Modrića.

Polako postaje dosadno slušati Harryja Redknappa i njegovu mantru: ''Ne damo Modrića''. Da bi zainteresiranima što bliže objasnio koliko mu Luka znači u momčadi Tottenhama, kazao je sljedeće:

- Kada prodamo Luku, prodali smo klub. Kada ste čuli da će Manchester prodati Waynea Rooneyja, ili Chelsea Lamparda ili Terryja? Zašto bismo mi onda pustili Modrića?

Redknapp je objasnio predsjedniku Levyju da ne može očekivati uspjeh sljedeće sezone ako nezamjenjivog igrača prodaju, i to najvećim konkurentima.

Inače, čini se da Manchester United polako odustaje u utrci za hrvatskim veznjakom i polako gubi. Od 60 milijuna funti koliko je obitelj Glazer osigurala za ljetnu kupnju, već su potrošili dio, a većinu ostatka precizno namijenili.

16,5 milijuna funti platili su Phila Jonesa iz Blackburna, ovih dana bi još toliko trebali potrošiti na Ashleyja Younga iz Aston Ville, a moraju dovesti još i kvalitetnog vratara jer Van der Sar ide u mirovinu. Navodno su pikirali Davida De Geu iz Atletico Madrida. Ponudu su navodno poslali i Samiru Nasriju, Mesut Ozil ih je odbio... Kako god bilo, za Luku Modrića neće im ostati dovoljno šuškavog materijala.

Komentara 5

Avatar ja_sam_gazda
ja_sam_gazda
15:45 13.06.2011.

Luka, bježi što dalje. S ovima nikad ništa od trofeja.

OD
otac_domovine
17:34 13.06.2011.

Jadni Tomislav Dasović sogurno sada lije krokodilske suze. Neće Modrić u vragove, već kupuje nekakve napadače i obranu, a Scoles i Van der Saar idu u penziju.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:41 13.06.2011.

A kada će Manchester prodati......kad netko ponudi dovoljno !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije