Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši dinamovac

Red Bull Salzburg ponudio Crvenoj zvezdi 1,4 milijuna eura za Luisa Ibaneza!

Luis Ibanez
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
09.11.2015.
u 23:10

– Za neke nogometaše postoje nemoralne ponude, ali Ibanez nije na prodaju – poručio je trener Zvezde Božović.

Bivši igrač Dinama Luis Ibanez (27) odlično se snašao u Crvenoj zvezdi, a njegove sjajne igre zapele su za oko nekim većim klubovima. Srbi tvrde da je Red Bull Salzburg za lijevog beka ponudio čak 1,4 milijuna eura, a njemu plaću od 600.000 eura!

– Za neke nogometaše postoje nemoralne ponude, ali Ibanez nije na prodaju – poručio je trener Zvezde Božović.

Inače, Zvezda je nakon 17 kola praktički osigurala naslov, ima 16 bodova više od prve pratnje Borca, a čak 21 više od vječnog rivala Partizana. Ibanez je imao veliku ulogu u tim uspjesima Zvezde, igrao je stalno, postigao tri pogotka te asistirao šest puta.

>> Ibanez: Nema razlike između Hrvatske i Srbije, a ženu moram tjerati da ode u Zagreb

Komentara 8

VI
viluk007
01:15 10.11.2015.

I šta sada, koji članak, kao mi bi trebali žalit za Ibanezom. Ako im je on pojačanje sve mi je jasno. Oni su u .............

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
09:46 10.11.2015.

EUJanez..a zamisli tek da Ibanez igra u našem bosanskosrpskom NK Mariboru ..morte bi dobili kao odštetu 3 kištre piva!Hihihihihihihih...Ibanez i igrač???????..hihihihihihih..da nešto vrijedii zna nebi igrao u Srbiji!

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
23:26 09.11.2015.

steta tih para za ovu panjinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije