Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Rebićev Milan doživio neugodno iznenađenje, Sassuolo im zabio pet pogodaka

Serie A - AC Milan v Sassuolo
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/3
29.01.2023.
u 16:00

To im je četvrti poraz u zadnjih pet utakmica. Ante Rebić je igrao za Milan do 71. minute, a Martin Erlić za Sassuolo je odigrao cijeli susret.

Sassuolo je u nedjelju u utakmici 20. kola talijanskog prvenstva s visokih 5-2 svladao domaći Milan kojem je to četvrti poraz u zadnjih pet utakmica. Poveli su gosti golom Defrela u 19. minuti, a dvije minute kasnije Frattesi je povećao na 2-0.

Giroud je smanjio u 24. minuti na 2-1, no nakon toga je Berardi zabio za 3-1 u 30 minuti. Nakon odmora je Lauriente povećao na 4-1 iz penala, a Henrique je zabio za 5-1 u 79. minuti. Origi je smanjio na 5-2 u 81. minuti susreta.

Ante Rebić je igrao za Milan do 71. minute, a Martin Erlić za Sassuolo je odigrao cijeli susret. 

 Milan je na četvrtom mjestu sa 38 bodova, dok je Sassuolo 16. sa 20 bodova.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije