Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Rebić zabio gol za Eintracht pa ostao u svlačionici

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
02.03.2019.
u 17:53

Hrvatski reprezentativac je morao stati zbog ozljede koljena

U susretu 24. kola njemačkog prvenstva Eintracht Frankfurt je pobijedio Hoffenheim s 3:2, a prvi gol na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Ante Rebić u 20. minuti.

Bila je to sjajna utakmica s pet golova i i još niz prilika na obje strane. Domaćin je poveo 1:0, gosti su potom okrenuli rezultat, ali i ostali s igračem manje što je Eintracht iskoristio kako bi došao do trijumfa.

Pobjednički pogodak zabio je Goncalo Paciencia u šestoj minuti nadoknade.

Eintracht je poveo u 20. minuti više sretnim nego spretnim golom Rebića. Filip Kostić je pucao iz slobodnog udarca, a lopta je pogodila Rebića u glavu i prevarila vratara Olivera Baumanna. Bio je to Rebićev deveti gol ove sezone. Nažalost, hrvatski reprezentativac je u poluvremenu ostao u svlačionici zbog ozljede koljena.

Hoffenheim je izjednačio u 43. minuti golom Joelintona iz akcije u kojoj je sudjelovao i Andrej Kramarić. Hrvatski reprezentativac je prošao po krilu produživši loptu do Joshue Breneta koji je ubacio u kazneni prostor gdje je Adam Szalai petom proigrao Joelintona na drugoj stativi koji je zabio za 1:1.

Gosti su mogli do vodstva u 54. minuti, no Szalai je pogodio vratnicu. Ipak, šest minuta kasnije gosti su bolju igru okrunili golom za 2:1, a pogodak je postigao Ishak Belfodil.

Međutim, pet minuta kasnije Kasim Nuhu je zaradio crveni karton i Hoffenheim je ostao s igračem manje. Eintracht je izjednačio u 88. minuti kada je Sebastien Haller glavom zabio na ubačaj Mijata Gaćinovića. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, Haller je ubacio, a Paciencia glavom zabio za 3:2.  

Bayer Leverkusen je rutinski stigao do pobjede protiv Freiburga 2:0, a golove su zabili Charles Aranguiz (4) i Leon Bailey (73). Tin Jedvaj je odigrao cijeli susret za apotekare.

RB Leipzig je na gostovanju pobijedio Nurnberg sa 1:0, a pogodak odluke zabio je Lukas Klostermann u 40. minuti. Domaćin je u 10. minuti imao jedanaesterac, ali je Hanno Behrens pogodio vratnicu.

Fortuna je deklasirala Schalke pobijedivši u Gelsenkirchenu s čak 4-0, a golove su zabili Lukebakio (35-11m), Kownacki (62, 84) i Raman (68).

Večeras se još sastaju Borussia Mönchengladbach i Bayern, a Bavarci imaju priliku pobjedom dostići vodeću Borussiju Dortmund koja je u petak izgubila kod Augsburga sa 1:2. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
13:03 03.03.2019.

...lopta je pogodila Rebića u glavu! Nekad ga pogodi u nogu!

DI
Diosiario
18:15 02.03.2019.

Prvi gol za Eintracht postigao je Filip Kostić u 20 . minuti, onda su Joelinton i Belfodil u 43. i 60. minuti zabili za Hoffenheim, a onda je drugi gol za Eintracht zabio Haller u 89. a treći Paciencia u u sudačkoj nadoknadi. Dakle, ova laž je bila posve nepotrebna, ja volim tog igrača Antu Rebića ali njemu se ne trebaju pripisivati izmišljene i nepostojeće zasluge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije