Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GADI MU SE ITALIJA

Rebić je nedavno naljutio Srbe, a sad se okomio na Italiju

Ante Rebić
Slavko Midžor/PIXSELL
12.03.2014.
u 22:02

U trenutku dosade i shrvan vlastitom glupošću, napisao je da mu se: gadi Italija, da je to najgluplja zemlja na svijetu, gluperda od države..., tome je dodao i talijanske zastave.

Jedna stara poslovica kaže – dokoni pop i jariće krsti. A oni koji su dokoni, dakle ne znaju što bi sa sobom, a nisu dovoljno lukavi da ne kažu ili napišu baš sve što misle, na, primjerice, društvenim mrežama, stvore si probleme.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati Fiorentina, njezini navijači pa i ostali Talijani kad vide što je na jednoj takvoj mreži napisao povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić.

U trenutku dosade i shrvan vlastitom glupošću, napisao je da mu se: gadi Italija, da je to najgluplja zemlja na svijetu, gluperda od države..., tome je dodao i talijanske zastave.

Naravno, sve je to izbrisao sa svog profila, opravdavao se da je to bila šala, da mu je dosadno jer je ozlijeđen. No, nije mu to prvi takav gaf, prije par mjeseci napisao je:

“Otkad sam otišao iz Hrvatske, sve ide naopako, ha-ha-ha – ćirilica, pederi, voda...”.

Naljutilo je to Srbe, nije se svidjelo ni njegovu suigraču Tomoviću zbog ćirilice, a nije se svidjelo ni nama. Nije red da se takav klinac zeza sa svojom zemljom i njezinim problemima, da pametuje Italiji. Nije mu baš nekakvo opravdanje što je dokoni nogometaš koji zbog ozljede ne može juriti za loptom.

Pouka je to i svim ostalim sportašima i javnim osobama da paze što pišu na društvenim mrežama. Nisu li svjesni da će možda nekoga uvrijediti, bolje da se okane takve zabave. Jer, moglo bi im biti još dosadnije kad poslodavac shvati da nisu dovoljno pametni nego i da štete momčadi.

>> Pogledajte prvi gol Ante Rebića za Fiorentinu

Komentara 12

RI
Rizlman
22:55 12.03.2014.

Sve je točno. Nama iz Dalmacije uvik su bili i uvik će biti prirodni neprijatelji Talijani i Srbi

SE
serbischerPimmellutscher
22:46 12.03.2014.

U cemu je problem? Ne razumim.zar je napisa ista neistinito?

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:18 13.03.2014.

Ante Rebić je pre svega pravi hrvat koji je o zemlji u kojoj sjajno zarađuje, radi posao koji voli i luksuzno živi napisao je da mu se gadi, da je to najgluplja zemlja na svijetu, gluperda od države i to pre svega jer je Ante pravi, silovit i istinski nevini balkanski nogometni vitez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije