Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Rebić iznudio jedanaesterac, Kovačev Eintracht spasio se protiv Borussije

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.10.2017.
u 17:46

Ohrabrujuća forma Rebića pred ključnim utakmicama protiv Grčke, vodeća je ostala Borussia s 22 boda, dok je Leipzig sada drugi s 19 bodova.

Deveto kolo njemačke Bundeslige obilježio je remi vodeće Borussije na gostovanju protiv Kovačevog Frankfurta, utakmicu je također obilježila objava sportskog direktora Borussije, Michaela Zorca, da legendarni njemački vratar Roman Weidenfeller završava karijeru na kraju ove sezone. Sjajnu utakmicu odigrali su Mönchengladbach i Bayer Leverkusen - gosti su zabili pet pogotka u drugome poluvremenu!

Borussia Dortmund remizirala je u gostima protiv Eintracht Frankfurta 2:2. Pogotke za goste zabili su Nuri Sahin u 19. i njemački "wunderkind" Maximilian Philipp u 57. minuti., dok su za Frankfurt pogotke postigli Haller iz jedanaesterca kojeg je izborio Rebić u 64. minuti i Wolf četiri minute kasnije. Ante Rebić je osim izborenog jedanaesterca zatresao i mrežu gostiju u 17. minuti, ali je njegov pogodak poništen zbog zaleđa. U svakom slučaju ohrabrujuća forma Rebića pred ključnim utakmicama protiv Grčke za SP u Rusiji, piše Goal.

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund
1/20

U dvoboju sredine tablice Bayer Leverkusen je golijadom svladao u gostima Borussiju Mönchengladbach sa 5:1. Domaćini su poveli već u sedmoj minuti preko Johnsona, a potuni preokret je došao u drugome poluvremenu kada su se gosti probudili i zabili čak pet pogotka, strijelci su bili Bender, Bailey, Brandt, Volland i Pohjanpalo.

Ostali rezultati: Augsburg - Hannover 1:2, RB Leipzig -  Stuttgart (Brekalo igrao od 75. minute) 1:0.

Vodeća je ostala Borussia Dortmund s 22 boda, dok je Leipzig sada drugi s 19 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije