Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevsko zlato

Realovi manekeni predstavili novi dres, ali jedno se lice tu nikako ne uklapa

Real Madrid
Foto: https://twitter.com/realmadrid
07.06.2019.
u 12:46

Iz Adidasa su naglasili da zlatna boja nije tu samo kao estetski detalj, već da je istaknuta kao izraz namjere

Madridski Real predstavio je u petak prijepodne nove dresove za narednu sezonu. Adidas se nakon osam godina odlučio na njih vratiti zlatnu notu, a na naslovnoj promotivnoj fotografiji se našao i hrvatski reprezetntativac Luka Modrić.

Modrić je pozirao uz Lucasa Vazqueza, Sergija Ramosa, Karima Benzemu i Garetha Balea, a upravo je prisustvo najboljeg velškog nogometaša mnoge prilično zbunilo. 

Naime, trener Zinédine Zidane jasno je kazao da na njega više ne računa, pa ako pretpostavimo da se uprava u međuvremenu nije predomislila i suprotstavila Francuzu, slutimo da se Bale tamo našao isključivo kao prepoznatljivo nogometno lice.

Na prodaju njegovih dresova u Realu ne mogu računati, uostalom, malo kojem igraču su tribine stadiona Santiago Bernabeu zviždale kao Velšaninu koji, tako se barem piše, pregovora s Manchester Unitedom i Interom.

Bilo kako bilo, iz Adidasa su naglasili da zlatna boja nije tu samo kao estetski detalj, već da je istaknuta kao izraz namjere, kao poruka navijačima da će Real i ubuduće nadmetati za najprestižnije trofeje.

Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
21:03 07.06.2019.

Ramos i Karim su brutalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije