Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvale Galatasaray

Realovci svjesni snage protivnika: U Istanbulu nas čeka pakao!

Barcelona Real El Clasico (1)
Reuters
15.03.2013.
u 16:23

– Galatasaray je jaka momčad, zasluženo igra u četvrtfinalu i moramo ga respektirati – rekao je direktor Reala Emilio Butragueno

Madridski Real u četvrtfinalu Lige prvaka igrat će protiv Galatasaraya. Prva utakmica igrat će se 2. ili 3. travnja na Santiago Bernabeuu, a uzvratna u Istanbulu 9. ili 10. travnja.

– Galatasaray je snažna ekipa s fantastičnim igračima kao što je Drogba. Iskusna su i čvrsta ekipa i bit će zbilja teško proći u polufinale. Osim toga, uzvratna utakmica igra se u Istanbulu, a tamo nas očekuje paklena atmosfera – rekao je Mourinhov prvi pomoćnik Aitor Karanka.

Taj susret bit će posebno emotivan za Josea Mourinha koji će se sučeliti sa svojim bivšim igračima Sneijderom i Drogbom, s kojima je posebno vezan.

– Njihov odnos je poseban, ali takve stvari u nogometu često se događaju. Ipak, u tim utakmicama morat će zaboraviti na prijateljstvo, jer se naš trener Mourinho želi naći i na ždrijebu polufinala. Galatasaray je jaka momčad, zasluženo igra u četvrtfinalu i moramo ga respektirati – rekao je direktor Reala Emilio Butragueno.

>>>U Bayernu nezadovoljni: Samo je Barcelona bila gori ždrijeb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije