Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Realov prgavac Pepe na meti sir Alexa Fergusona?

'Real Madrid\'s Portuguese defender Pepe celebrates after beating APOEL in their UEFA Champions League first leg quarter-final football match at GSP Stadium in Nicosia on March 27, 2012. Real Madrid w
'PIERRE-PHILIPPE MARCOU'
24.04.2012.
u 20:31

Ferguson traži nova rješenja za stopersku poziciju s obzirom da je upitno hoće li i koliko još Ferdinand igrati, a Jones i Evans nisu briljirali.

Prema pisanju španjolskih dnevnih listova Marce i El Mundo Deportiva, menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson pokazuje interes za stopera Real Madrida Portugalca Pepea. Ferguson traži nova rješenja za stopersku poziciju s obzirom na to da je upitno hoće li i koliko još Rio Ferdinand igrati, a mladi Jones i Evans nisu ispunili sva očekivanja u ovoj sezoni.

Pitanje je samo što će na ovu informaciju reći Mourinho s obzirom na to da na svog prgavca Pepea i dalje ozbiljno računa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije