Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ramos priprema tužbu

Realov kapetan otkrio kako su ga pokušali ucijeniti

Football Soccer - Sevilla v Real Madrid - Spanish King's Cup - Ramon Sanchez Pizjuan stadium, Seville, Spain - 12/01/17  Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his first goal. REUTERS/Jon Nazca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.11.2018.
u 18:42

Sergio Ramos je istaknuo kako su Uefa i WADA zaključili njegov slučaj, a i klub je stao iza njega

Madridski Real doživio je težak poraz kod Eibara. U 13. kolu španjolske lige kraljevski klub izgubio je 0:3, a strijelci za domaću momčad bili su Escalante (16.), Enrich (52.) i Kike (57.).

U središtu pozornost nakon utakmice bio je Sergio Ramos koji je objasnio informaciju koju je objavio Football Leaksa. Internetska stranica nogometnih 'zviždača' je objavila  kako je Realov kapetan nakon finala Lige prvaka s Liverpoolom odbio dopinšku kontrolu.

Football Soccer - Sevilla v Real Madrid - Spanish King's Cup - Ramon Sanchez Pizjuan stadium, Seville, Spain - 12/01/17  Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his first goal. REUTERS/Jon Nazca
1/5

- Football Leaksa nam se javio prije mjesec i pol dana, te su nas pokušali ucijeniti. Tražili su novac i neke druge stvari! Real i ja smo mirni i rekli smo da mogu pustiti koju god vijest žele. Kad je istina na tvojoj strani, onda si miran - istaknuo je Sergio Ramos.

Realov kapetan najavio je tužbu.

- Miran sam, ali takve me optužbe bole. Moji odvjetnici već rade na tom slučaju i poduzet će određene korake protiv tih ljudi koji pokušavaju uništiti moj ugled i karijeru - rekao je Sergio Ramos i dodao:

- U 15 godina nikada nisam odbio dopinšku kontrolu. Nikad nisam prekršio nikakva pravila, a prošao sam 300 kontrola.

Sergio Ramos je istaknuo kako su Uefa i WADA zaključili njegov slučaj, a i klub je stao iza njega.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:48 25.11.2018.

Sergio Ramos je Španjolac a ne tamo neki slovenac koji vara i laže te daje ispod stola

DH
dalibor.hren
18:56 24.11.2018.

Sergio pitaj Đokovića za šumeće tablete i energetske napitke koje još nisu zabranjene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije