Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perezu nije dosta

Real želi i Rooneyja, Silvu, Villu, Neymara...

Wayne Rooney
AFP
14.04.2010.
u 13:06

Oko 265 milijuna eura potrošio je madridski Real na kupnju osmorice nogometaša prošloga ljeta. Rezultati za sada izostaju i "kraljevski klub" je spreman na novu potrošnju.

Nadolazećeg će ljeta biti potrošeno oko 200 milijuna eura za novi pokušaj dominacije u Primeri i Europi, a na listi želja su Valencijini David Silva i David Villa, ali i Wayne Rooney (Manchester United), Franck Ribery (Bayern), Cesc Fabregas (Arsenal), te Eden Hazard (Lille).

Neymar da Silva, ili kako mu tepa španjolska Marca "brazilski Messi", također se smatra poželjnim pojačanjem "kraljeva". Santos, matični klub 18-godišnjeg napadača, već je ranije izvjesio i visinu odštete. Ona iznosi 30 milijuna eura, a Realovi skauti već neko vrijeme provjeravaju vrijedi li taj mladić uistinu tog novca.

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:24 14.04.2010.

Pa treneri vole imati na razpolaganju odmorene igrače pa me zato stvarno čudi kako u planovima Reala nema Modrića, Petrića, Oliča ili Kranjčara..Pa to su svijetski igrači koji če se sjajno uz TV odmarati dok če ostali spomenuti igrać lomiti kosti i mišiče na World Cupu 2010..

DU
Deleted user
16:10 14.04.2010.

Ne skrbi Janez, slovenci ne bojo dolgo.(ne brini Janez, slovenci nece dugo).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije