Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Real uoči gradskog derbija protiv Atletica zbog ozljeda ostao bez dvojice prvotimaca

Champions League - Real Madrid Training
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
23.02.2023.
u 19:04

Ozlijedili su se u susretu Lige prvaka protiv Liverpoola, u kojem su Madriđani uvjerljivo slavili. Teren su tom prilikom morali napustiti.

Europski nogometni prvak Real Madrid u subotnjem gradskom derbiju protiv Atletica bit će oslabljen neigranjem dvojice prvotimaca. Naime, Carlo Ancelotti neće moći računati na Davida Alabu i Rodryga. Obojica su se ozlijedila u pobjedi "Kraljevskog kluba" protiv Liverpoola (5-2) u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Alaba je zbog ozljede mišića napustio teren već u 27. minuti susreta i prema pisanju španjolskog tiska mogao bi izbivati s terena mjesec dana. Rodrygo je zbog problema s preponama izašao iz igre u završnici susreta, a njegova pauza će tajati oko 10 dana. Ogled Reala i Atletica na rasporedu je u subotu u 18.30 sati na stadionu Santiago Bernabeu.

Real je trenutačno drugi na ljestvici Primere sa 51 bodom, dok je Atletico četvrti sa 10 bodova manje.

Na vrhu je Barcelona sa 59 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije