Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LaLiga

Real u zadnji čas spasio bod protiv Sociedada, Zidane u završnici povukao Modrića

La Liga Santander - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
01.03.2021.
u 23:21

Zahvaljući tom bodu Real Madrid se izjednačio s Barcelonom na drugom mjestu

Real Madrid je uspio iščupati bod u zadnjem susretu 25.kola španjolskog prvenstva protiv Real Sociedada s kojim je u ponedjeljak kod kuće odigrao 1:1. 

Iako su igrači Zinédinea Zidana dominirali u prvom poluvremenu, Real Sociedad je poveo u 55. minuti pogotkom Cristiana Portua. Izjednačenje i bod Kraljevskom klubu donio je u 89. minuti Vinicius.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je do 76. minute.

Zahvaljući tom bodu Real Madrid se izjednačio s Barcelonom na drugom mjestu (53 bodova) i ima pet bodova manje od vodećega Atlética (58) s kojim igra u nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije