Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
60 milijuna eura

Real spašava sezonu, u Madrid dolazi sjajni Poljak?

Krzysztof Piatek
Foto: RADOSLAW JOZWIAK/REUTERS/PIXSELL
08.01.2019.
u 10:51

U Genou je stigao ove sezone iz Cracovije za 4,5 milijuna eura, a sada bi Talijani mogli deseterostruko profitirati

Loše predstave Real Madrida ove sezone pokrenule su zvono za uzbunu. Tek peto mjesto u prvenstvu nakon 18 kola i deset bodova zaostatka za vodećom Barcelonom nije ono čemu su se nadali. 

Kada se još pogleda napadački učinak od samo 26 zabijenih golova, nije neobično da su u uredima na Santiago Bernabeu odlučili potražiti pojačanja za napadački dio momčadi. 

Karim Benzema nerijetko se nalazi na udarima kritika navijača Reala, Gareth Bale češće je ozlijeđen nego na terenu, a mogao bi ih zamijeniti Poljak koji je oduševio Europu ove sezone igrama u talijanskoj Genoi. 

Kako piše Football España, Krzysztof Piatek najnovija je želja Florentina Pereza

Krzysztof Piatek
1/5

Poljak je u Genou stigao ove sezone iz Cracovije za 4,5 milijuna eura, a sada bi Talijani mogli deseterostruko profitirati. Napadač je s 23 godine procvjetao nakon prosječnih igara u Poljskoj, a ove sezone je drugi strijelac Serie A s 13 golova iza Cristiana Ronalda, čiji odlazak Madriđani još nisu uspjeli nadomjestiti.

Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 15 milijuna eura, ali jasno je kako će Perez morati ponuditi puno više od navedene cifre ako želi dovesti "novog Lewandowskog". Spominje se cifra od čak 60 milijuna eura

>> Pogledajte što je engleski trener vidio u Dinamovoj nogometnoj školi

Komentara 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:45 08.01.2019.

Pa daj napišite tko je taj ...jeb..ti novinarstvo

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
11:37 08.01.2019.

Tko je tu lud. Otkud 60 miliona, a sve u pola godine. Onda je za Olma 25 pravi sitniš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije