Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Real slavio i bez Luke, Granada iznenadila Atletico

LaLiga - Athletic Bilbao v Real Madrid
VINCENT WEST/REUTERS
22.12.2021.
u 23:33

Real sada ima 46 bodova, osam više od drugoplasirane Seville, dok je Athletic 10.s 24 boda

U zaostalom dvoboju Primere Real Madrid je, bez bolesnog Luke Modrića, pobijedio u Bilbaou Athletic s 2-1 i povećao svoje vodstvo na tablici. Dva gola je u prvih sedam minuta zabio Karim Benzema, a u 10. minuti je za domaće pogodio Sancet. U preostalih 80 minuta igre na San Mamesu nije bilo golova i klub iz Madrida je ubilježio važnu pobjedu na teškom gostovanju. 

Real sada ima 46 bodova, osam više od drugoplasirane Seville, dok je Athletic 10.s 24 boda.

 

U zaostaloj utakmici 9. kola španjolske La Lige Granada je na svom terenu  iznenadila Atletico Madrid s 2-1, pa je prvak sve dalje od obrane titule.  Atletico je poveo već u 2. minuti golom Joaoa Felixa, no Granada je poravnala pogotkom Darwina Machisa (17). Pobjednički gol za Granadu postigao je Jorge Molina u 61. minuti susreta, a momčad Diega Simeonea nije smogla snage izjednačiti.

Šime Vrsaljko je izvan sastava zbog ozljede glave.

Granada je sada 12. s 22 boda, a Atletico je ostao peti s 29 bodova čak 14 manje od Reala, koji večeras gostuje u Bilbaou.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije