Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Liga

Real odigrao 'mršavi' remi i ostao iza leđa Barcelone

Luka Modrić
Foto: Gtres/Pixsell
22.12.2019.
u 23:03

Luka Modrić proveo je na travnjaku cijeli susret

Nogometaši Real Madrida propustili su priliku izjednačiti se s Barcelonom na vrhu ljestvice. Kraljevski klub je na Santiago Bernabeuu u susretu 18. kola Primere odigrao 0:0 protiv Athletic Bilbaoa.

Bila je to skromna predstava u kojoj je domaćin imao svoje prilike, ali nije uspio svladati Unaia Simona. Najbliže golu Real je bio u 59. minuti kada je Nacho uzdrmao vratnicu. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real.

U ranije odigranom susretu Atletico Madrid je slavio kod Betisa sa 2:1 te se probio na četvrto mjesto ljestvice. 

Atletico je do pobjede došao golovima Angela Correje (58) i Alvara Morate (83), dok je u sudačkoj nadoknadi Marc Bartra postigao počasni gol za Betis. 

Na ljestvici vodi Barcelona (39) ispred Reala (37) i Sevillle (34), a Atletico Madrid ima 32 boda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije