Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Real nezadovoljan Tomićem, kupuje Slaughtera iz Brosea

'Real MAdrid\'s Ante Tomic against Caja Laboral\'s Tiago Splitter during Liga ACB semifinal match. June 02, 2010. (Foto Ÿ nph/Alvaro Hernandez) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherigen schrift
'nph / Alterphotos'
14.02.2012.
u 13:06

Prema ocjeni španjolskog Encestanda Tomić je loš u obrani, mršav i nedovoljno zastrašujuć za suparnike pod košem.

Iako to nigdje nije izrijekom navedeno, čini se da madridski Real nije zadovoljan Antom Tomićem. Španjolski Encestando tvrdi da u kraljevskom klubu ozbiljno razmišljaju o pojačanju centarskih pozicija jer nakon odlaska Sergea Ibake nemaju dovoljno dobrog igrača na poziciji centra s obzirom na to da je "Tomić loš u obrani, mršav i nedovoljno zastrašujuć za suparnike pod obručem".

Stoga Real pokušava što prije, a najkasnije za početak iduće sezone, dovesti Amerikanca Marcusa Slaughtera, košarkaša Brose Basketa koji se savršeno uklapa u definiciju jakog, zastrašujućeg i dobrog obrambenog igrača, jer Realu, tvrdi Encestando, kronično pod košem nedostaju kilogrami, fizička snaga i obrana.

K tomu, u Madridu se ne žele previše oslanjati na Tomića i zbog njegovih učestalih problema s ozljedama.

Komentara 1

JA
JackRussell
13:56 14.02.2012.

Logično. Tomić i ima problema s ozljedama jer je mršav, a krilni je centar. Zato i stagnira posljednje dvije godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije