Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLIDNA PONUDA

Real na Anfield šalje ponudu od 46,5 milijuna € za Suareza

suarez
Reuters/Pixsell
10.07.2013.
u 13:25

Suarez je istaknuo da bi volio u Real, a Liverpool bi ga prodao za ponudu veću od 40 milijuna eura. Čini se da je to - to

Napadaču Liverpoola Luisu Suarezu uskoro bi se mogla ostvariti životna želja da zaigra za Real Madrid. Španjolski klub spremio je ponudu 'tešku' 46.5 milijuna eura za Urugvajca i uskoro je šalje na Anfield.

Još nije poznato je li to cifra koja bi zadovoljila redse, no sigurno je da ga ispod  40 milijuna eura ne žele prodati. Uz to, on je istaknuo želju za odlaskom nakon što je zbog ponavljanja divljaštva na terenu postao omražena osoba engleskog nogometa. Liverpool, naravno, ne želi imati nezadovoljnog igrača u svojim redovima pa bi im ponuda Reala možda mogla biti prihvatljiva.

Problem Španjolcima mogao bi biti Arsenal koji je prvotno ponudio 35 milijuna eura, ali je sad spreman 'podebljati' ponudu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije