Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAN SNOVA
Povratak na članak

Real Madrid zamjenu za Modrića vidi u Majeru! 'On je njegov nasljednik'

Cijena o kojoj El Nacional piše kreće se oko 35 milijuna eura, no to nije fiksno i podložno je pregovorima.

Komentari 4

JT
Jedan_tamo
16:15 09.12.2021.

Sve najbolje Majeru i samo naprijed cvrsto! Ali.. pricekati cemo da Modric najprije zavrsi, jel tako. Izgleda da ce pumpati Modric jos koju godinicu ;-) ko i Ibro.

VL
SP
spremni0
11:08 10.12.2021.

ma šta on, Vlajić je eno vidili smo sinoć kako je fenomenalno odigrao

VL
CH
Chicano
07:39 10.12.2021.

To bi bilo fenomenalno ako u tome ima istine. Pitanje je dali bi igrao uopče ili bi sjedio na klupi kao Kovačić. Svakako to bi bilo idealno za Hrvatski nogomet, reprezentaciju. Neka ga samo zaobiđu teže ozljede.

VL
AM
Ameise
22:53 09.12.2021.

Po pokazanoj formi do sad i ja sam misljenja da moze jos dvije sezone barem ali sam misljenja da kad Real ne bude htio vise produzavat ugovor s njim da ce i Luka zavrsit igracku karijeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.