Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOŽELJAN GOST

Real Madrid ne osvaja titule, ali ruši rekord za rekordom

Real Madrid - Eibar
Reuters/PIXSELL
20.05.2015.
u 14:15

Time su kraljevi nadmašili učinak iz sezone 2011/2012 kada su gostima "podarili" 51 pogodak. Van Santiago Bernabeua, Real postiže gotovo tri gola u prosjeku, točnije 2.78.

Madridski Real je u sezoni koju neće pamtiti po trofejima, došao do još jednog rekorda. Ove sezone postigao je najviše golova u gostima u povijesti Primere. Igrači Reala su u 19 utakmica zabili čak 53 gola, a seriju su okončali pobjedom kod Espanyola 4:1, uz hat-trick Cristiana Ronalda.

Time su kraljevi nadmašili učinak iz sezone 2011/2012 kada su gostima "podarili" 51 pogodak. Van Santiago Bernabeua, Real postiže gotovo tri gola u prosjeku, točnije 2.78.

Ancelottijeva momčad zabila je u 17 od 19 utakmica. Najveću pobjedu ostvarili su na Riazoru (2:8). Čak desetorica igrača upisala su se u strijelce "na strani", a Cristiano Ronaldo predvodio ih je s 23 pogotka.

>> Real ispao iz prve jakosne skupine u Ligi prvaka, PSV 'uskočio' na njegovo mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije