Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA JE PROŠLOST

Real Madrid se pohvalio oporavljenim Modrićem - trenira punom parom!

Luka Modrić
Facebook/Screenshot
19.10.2015.
u 22:21

Dakle, prema svemu, Luka se vratio minimalno četiri dana prije svih prognoza, odnosno 11 dana prije onih najcrnjih prognoza.

Liječnici su tvrdili da Luke Modrića neće biti dva do tri tjedna nakon što se ozlijedio protiv Bugarske u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. No on se vratio punim i pravim treninzima!

Pokazuje to i službeni video objavljen od strane madridskog Reala na njihovom Facebook profilu. Naš reprezentativac trči sa suigračima, odrađuje sve vježbe i djeluje spremno. Ide u prilog oporavku i izjava Rafe Beniteza da vodi Modrića u Pariz na susret trećeg kola Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina. Jest da je trenirao i prije tri dana, ali to je bilo lakšeg intenziteta od ovog, zato su se u Realu i pohvalili snimkom.

Dakle, prema svemu, Luka se vratio minimalno četiri dana prije svih prognoza, odnosno 11 dana prije onih najcrnjih prognoza. Sad se samo nadajmo da ovaj put neće biti nikakvog forsiranja i da će se postepeno vratiti u momčad te se oporaviti do kraja onako kako treba.

Naravno, sigurno bi želio zaigrati u derbiju skupine, u utakmici koja će pokazati koji je nogometni div trenutno u boljoj formi. Tako nešto propustiti zasigurno je teško za igrače, ali Benitez mora donijeti pravu odluku i razmišljati dugoročno. Velikih utakmica bit će još, a za to treba potpuno zdravi Modrić.

A uz njega, na treningu se vidi i James Rodriguez, čiji se oporavak također željno iščekuje.

>> Modrić se vratio na travnjak, izgleda kao da je ozljeda već iza njega!

 

Check out the highlights of today's training session as Modric returned to work with the group. ⚽No te pierdas los mejores momentos del entrenamiento de hoy y... ¡La vuelta de Modric al grupo! ⚽#RMCity #HalaMadrid

Posted by Real Madrid C.F. on Monday, October 19, 2015

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije