Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRENJE STADIONA

Real Madrid potpisuje ugovor vrijedan 400 milijuna eura!

Real Madrid
Reuters/PIXSELL
29.10.2014.
u 10:02

- Realov cilj je postati najbolji klub 21. stoljeća. Ova suradnja jamči uspjeh svima, a nama će pomoći da učvrstimo brend kluba diljem svijeta - rekao je Perez.

Real Madrid je potpisao ugovor s tvrtkom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata International Petroleum Investment Company (IPIC) navodno vrijedan 400 milijuna eura, a tiče se radova na stadionu.

U siječnju se širi Santiago Bernabeu pa se "trgaju" sponzori koji bi voljeli imati svoje ime na stadionu najbogatijeg kluba na svijetu. Ipak, IPIC je ponudio nešto što drugi nisu, barem ako je vjerovati španjolskoj Marci, koja se poziva na neimenovane izvore. Radovi bi trebali biti gotovi 2017. godina.

- Realov cilj je postati najbolji klub 21. stoljeća. Ova suradnja jamči uspjeh svima, a nama će pomoći da učvrstimo brend kluba diljem svijeta. Također, želja nam je da Bernabeu postane najbolji stadion na svijetu - rekao je predsjednik Florentino Perez i odbio potvrditi priču o 400 milijuna eura i IPIC-u.

>> Real zaradio više od 600 milijuna eura i najbogatiji je na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije