Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESKOČIO UNITED

Real Madrid postao najvrjedniji nogometni klub svijeta

Modrić Real Twitter
Twitter
18.04.2013.
u 13:11

Real Madrid postao je najvrjedniji nogometni klub svijeta. Pretekao je Manchster United.

Manchester United više nije najvrjedniji nogometni klub svijeta. Nakon devet godina provedenih na vrhu Forbesove ljestvice pretekao ga je Real Madrid. Kraljevski klub vrijedi ukupno 2.53 milijarde eura.

\"Zahvaljujući bogatim sponzorima, osvojenim trofejima i igračima koji su globalni brandovi - Raul Blanco, David Beckham, Ronaldo Lima, Cristiano Ronaldo - prihod Reala je porastao za 62 posto u protekle tri godine uz prosječnu operativnu maržu od 28 posto. U Madrid će stići još novca: Dubai Emirates Airline je blizu potpisivanja dugogodišnjeg ugovora vrijednog 30 milijuna eura po sezoni\", navodi se u tekstu Forbesa.

Real je tako preskočio United koji vrijedi 2.42 milijarde eura. Barcelona je treća, vrijedi gotovo dvije milijarde eura i ima najveći rast. Slijede Arsenal, Bayern, Milan, Chelsea, Juventus, City i Liverpool.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije