Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA POBJEDA

Real Madrid uspio doći do tri boda na vrućem gostovanju u Vigu

Barcelona - Real Madrid
Reuters/PIXSELL
26.04.2015.
u 23:03

Završilo je 4:2, a Celta je vodila 1:0 i izjednačila na 2:2

Real Madrid se 'opekao' prošle sezone u Vigu kada je Celta slavila čak 2:0. Da je to neugodno gostovanje za Madriđane pokazuje i podatak da je Real tamo pao dva puta u zadnje tri posjete.

I domaći su poveli već u devetoj minuti! Nevjerojatnu solo akciju "potegnuo" je Duran Nolito. Ispremiješao je kraljevsku obranu, prošao čak trojicu i onda rutinski s 10 metara gađao u donji lijevi kut.

U 16. minuti Real je već poravnao i to zahvaljujući prekrasnom golu Tonija Kroosa. Lopta se odbila do njega, te je silovito, s oko 10 metara, gađao i pogodio gornji desni kut. To mu je tek drugi gol u sezoni. I već u 24. minuti bijeli su preokrenuli rezultat nakon sjajne akcije Javiera Hernandeza. Probio se u šesnaesterac s desne strane i i lako matirao domaćeg vratara.

Ali samo pet minuta kasnije domaći su poravnali. Santi Mina 'minirao' je Casillasa, pogodio je prvo desnu vratnicu, ali ispratio je akciju do kraja te je zabio uz lijevu vratnicu. U 41. minuti Cristano Ronaldo je umalo doveo u vodstvo Real, jer je s ruba šesnaesterca niskom prizemnom loptom pogodio desnu - vratnicu.

Ali utjeha za Ancelottijevu momčad stigla je dvije minute kasnije, jer je James sjajno pucao s nekih 18 metara. Meksički reprezentativac Hernandez zabio je sjajan gol i u 69. minuti, bio je to ključni gol, onaj  koji je obeshrabrio domaće nogometaše u nastavku.

REZULTATI:

Malaga - Deportivo 1:1
Almeria - Eibar 2:0
Sevilla - Rayo Vallecano 2:0
Celta - Real Madrid 2:4

>> Statistiku, ocjene igračima i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

>> Real s igračem više probio bunker Atletica, Hernandez zabio za polufinale

Komentara 1

TM
Tim_Minchin
09:32 27.04.2015.

ajmo real, zapet ce barca negdi do kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije