Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mora ih poslušati

Čelnici Reala Benitezu postavili neobičan zahtjev jer se boje da će mu se rugati!

Benitez
Foto: Reuters
21.06.2015.
u 11:55

David de Gea sve je bliže dolasku na Santiago Bernabeu. Vratar Manchester Uniteda njihova je velika želja, a Daily Mail donosi priču kako se već oprostio od svojih dosadašnjih suigrača

Čelnici madridskog Reala pred svog su novog trenera Rafu Beniteza postavili zanimljiv i pomalo čudan zahtjev. Naime, zatražili su od njega da smršavi kako mu se protivnički navijači ne bi rugali.

Ovu priču donosi španjolski AS te dodaje kako je Benitez u Engleskoj već imao takvih problema kada su mu navijači protivničkih klubova vikali da je 'debeli španjolski konobar'. Zbog toga će sada morati na dijetu...

A kada smo već kod Reala, dodajmo kako je David de Gea sve bliže dolasku na Santiago Bernabeu. Vratar Manchester Uniteda njihova je velika želja, a Daily Mail donosi priču kako se već oprostio od svojih dosadašnjih suigrača te im objavio da odlazi iz Manchestera.

>>Benitez ima novu poziciju za Modrića, evo kako će Real izgledati u novoj sezoni!

>>Nitko kao Mario Mandžukić, pa ni Luka Modrić!

Komentara 1

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
13:34 21.06.2015.

Ništa čudno jer čelnici splitskog Hajduka su navodno novom treneru postavili uvjet da nesmije crtati svastike pokraj terena i nesmije nositi one svjestko poznate crne kape sa obeležjima iz jasenovca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije