Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN
Povratak na članak

Real Madrid objavio loše vijesti za Luku Modrića, svi su zabrinuti!

"Nakon današnjih pregleda Luki Modriću je dijagnosticirana ozljeda aduktora desne noge. Njegov oporavak dalje će se pratiti", objavio je Real.

Komentari 2

Avatar fidelio
fidelio
12:51 12.09.2019.

Budući da je Luka samo onaj koji je ozlijedio svoj aduktor, nije bio niti svjestan ozljede. Ali je onda "RM objavio loše vijesti za Luku Modrića". I čitajući tu vijest na stranicama RM, Luka je odmah shvatio da se ozlijedio i primio se za nogu. Bolje bi bilo da nisu objavili tu vijest uopće.

VL
ZC
zorro.cz
17:29 12.09.2019.

Čekaj, stani malo. Do sad su ga prodavali (skupa sa novinarima VL-a), a sad su svi zabrinuti. I jučer je trojici suigrača rekao u koji klub odlazi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.