Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Real Madrid nudi De la Redu invalidsku penziju

Real Madrid
AFP
15.01.2010.
u 10:53

Preostalo troipogodišnje ugovorno razdoblje o radnom odnosu sa svojim nogometašem Rubenom de la Redom (24) želi razvrgnuti madridski Real, donosi Marca.

Nesretni veznjak, dotadašnji španjolski reprezentativac, ne igra otkako se iz još uvijek nejasnih razdoblja srušio na travnjak u Realovoj kup-utakmici u Irunu u listopadu 2008. godine. Prošao je na desetke pregleda, no uzroci kolapsa nisu poznati.

U Realu, s kojim ima igrački ugovor do ljeta 2013. godine, odlučili su pokrenuti proces raskida ugovora, te su De la Redu predložili da će mu nastaviti doživotno plaćati invalidsku penziju u iznosu od 1500 eura.

Bivšem nogometašu takav razvoj situacije, jasno je, ne odgovara. Razmatra mogućnosti zaštite svojih interesa čak i na sudu, a definitivno neće odustati od karijere nogometaša. Namjerava nastaviti s pregledima kako bi pronašao odgovore.

U izdanju od petka Marca piše da je za njegov povratak nogometu vjerojatnost doista minimalna. Navodi se da su Španjolčevi nalazi bili u rukama 13-orice ponajvećih stručnih autoriteta za srčane bolesti, kako u Španjolskoj, tako i u Europi. Niti jedan od 13-orice internista nije se usudio dati djetetu Reala zeleno svjetlo za igru. Svi su preporučili - mirovinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije