Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT MAGIJE

Real Madrid na društvenim mrežama jasno da do znanja kako vidi Luku Modrića

Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao
ALBERT GEA/REUTERS
16.01.2022.
u 22:49

Iako će napuniti 37 u 2022., to se ne osjeti i kao da zbog toga Luka dodatno uživa.

Real Madrid odao je počast Luki Modriću na društvenim mrežama nakon osvajanja 12. španjolskog Superkupa, u kojem je baš kapetan vatrenih zabio gol za 1:0 protiv Athletic Bilbaa te na taj način otvorio put prema konačnih 2:0.

- Modrić = magija.

Tako piše uz fotografiju Luke kao mađioničara koji barata kartama. Kao što barata loptom i igrom kraljevskog kluba cijele ove sezone. A i igrom reprezentacije.

 

 

 

Iako će napuniti 37 u 2022., to se ne osjeti i kao da zbog toga Luka dodatno uživa. Vidi da godine mogu biti samo broj, ali svjestan je i da čarolija može ubrzo biti gotova. No svjestan je i da to nije bitno, da je bitno uživati u trenutku.

Što će biti sutra ili za godinu dana, briga je za sutra ili godinu dana. To se tiče i "statusa quo" oko ugovora s Realom, koji još uvijek nije potpisao jer postoje neke sitne prepreke kao činjenica da bi Luka dvogodišnji, a vodstvo jednogodišnji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije