Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi bez golova

Kameni zaustavio Real! Modriću svih 90 minuta, Kovačiću pola sata

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.09.2015.
u 20:15

Vratar Malage Kameni bio je u sjajnoj formi, branio je sve što se obraniti može

Nakon pobjede protiv Athletica u Bilbau, Real je u šestom kolu španjolskog prvenstva dočekao Malagu i odigrao 0:0. Iako je Mateo Kovačić nakon zadnjeg susreta dobio odlične kritike, Benitez ga je ovoga puta odlučio ostaviti na klupi, a priliku je dobio Jese.

Real je dobro otvorio susret, ali nije imao rješenje za odličnog Kamenog na vratima Malage koji im je obranio nekoliko dobrih pokušaja, ali ni Realovi igrači nisu imali namještene nišanske sprave. U drugom poluvremenu slijevale su se prilike, ali Kameni je sve branio. Doduše, imala je i Malaga svoju dobru prigodu, ali je udarac Juana Carlosa iz slobodnog udarca majstorski obranio Navas.

U 60. minuti Benitez je pozvao Kovačića sa zagrijavanja i ubacio ga u igru, a dvije minute nakon toga Modrić je imao sjajnu priliku, ali je slabo pucao pa je vratar gostiju to bez problema obranio. Nervoza je rasla, baš kao i pritisak s tribina, a 77. minuta donijela je puno uzbuđenja. Prvo je Kameni obranio udarac Benzeme, a onda loše reagirao na udarac Isca, lopta je išta prema mreži kada je igrač Malage klizećim startom uspio spasiti svoju momčad i izbaciti loptu, iako se može govoriti o tome da je ona već prošla liniju i da je kraljevski klub oštećen. Samo pola minute kasnije Amrabat je dobio crveni karton zbog udaranja Marcela u lice.

Nakon toga Real je dodatno pritisnuo, ali strijelci nisu bili raspoloženi. Cristiano Ronaldo, koji je večeras promašio nekoliko dobrih prilika, u sudačkoj je nadoknadi još jednom u dobroj situaciji glavom pucao iznad gola pa je kraj susreta dočekao vidno ljutit i frustriran.

Modrić je igrao cijelu utakmicu, Kovačić pola sata, a Duje Čop ostao je na klupi.

Realu je to drugi remi u sezoni, oba puta završilo je bez pogodaka, te je tako prepustio vrh ljestvice. Zanimljivo, Malaga nakon šest kola nije postigla pogodak, ima tri boda i gol-razliku 0:3! Tri puta odigrala je bez pogodaka i tri puta doživjela minimalan poraz.

Kompletnu statistiku utakmice Real - Malaga možete pogledati na Goal.comu.

>>Suarez vodio Barcu do pobjede, Messi se ozlijedio i pauzira 6 do 8 tjedana!

Komentara 15

BU
Bubra
00:27 27.09.2015.

janezu ti nisi prava hrvatina.Ti si prava bu daletina.

DO
dommar36
21:55 26.09.2015.

mamic je kriv :-)

TM
Tim_Minchin
20:35 26.09.2015.

frustrirajuce... jos i gol poniste, ne onaj na gol-crti, nego modricu sude zalede u cistoj situaciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije