Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATI UGOVOR

Real ispunjava želju Ronaldu uz devet milijuna eura veću plaću

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.02.2018.
u 13:53

Ronaldo je ove sezone u 26 utakmica u svim natjecanjima zabio 20 golova uz četiri asistencije

Cristiano Ronaldo u Realu trenutno zarađuje 21 milijun eura, no sve se glasnije priča o njegovom nezadovoljstvu.

Ugovor s kraljevima ima do 2021., a kako bi u klubu riješili njegovo nezadovoljstvo ponudit će mu novi, bogatiji ugovor koji mu garantira 30 milijuna eura.

Ronaldo je već u nekoliko navrata istaknuo da on ima želju završiti karijeru u Madridu, a nema sumnje da će mu to biti lakše uz devet milijuna eura veću plaću.

Ronaldo je ove sezone u 26 utakmica u svim natjecanjima zabio 20 golova uz četiri asistencije.


 

Komentara 3

RI
rikavac
16:30 03.02.2018.

Jadno da jadnije nemoze bit.

Avatar southman
southman
14:39 03.02.2018.

Basnoslovne su to svote za bilo kojeg igrača ali upoređujući to sa nekim panjevima u Realu koji zgrću milione a ne igraju gotovo nikako Ronalodo zaradi svoju plaću od prvog dana kada je došao u Real !!

KU
kupatilo
14:43 03.02.2018.

Ja mislio dace mu bar toliko skinuti jer on nije ni sjena starom Ronaldu.Na svim poljima bitke gube a oni njemu davat vecu placu.Toje neko muljanje po sistemu balkanaca.Jos ce neko imati koristi od tih novaca ali klub od njegovih igara svakako nece.Bele je za njega kralj samo daje zdrav.Cak i da nije bolji igra srcem dok ovaj je umišljeni bogati jadničak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije