Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU ODLASKA

Real daje Mourinhu 12 milijuna eura za raskid ugovora?

Jose Mourinho (1)
AFP
15.03.2013.
u 09:08

Sve su glasnije priče da Jose Mourinho na kraju sezone napušta Real Madrid. Daily Mail donosi nove informacije i navodi da će se portugalski trener s predsjednikom Florentinom Perezem sastati do kraja ovog mjeseca.

Real će, navodi se u članku, Mourinhu ponuditi 10 milijuna funti (gotovo 12 milijuna eura) za raskid ugovora. Gdje će Mourinho nastaviti karijeru nije poznato, ali se kao mogući kandidati spominju Chelsea, PSG, Inter i oba Manchestera. Portugalac je više puta izjavljivao da je najljepše dane proveo na Otoku i da će se jednom vratiti.

Podsjetimo, nedavno su španjolski mediji izvijestili da su Mourinho i predsjednik Reala Florentino Perez još u siječnju tajno potpisali novi ugovor. Prema njemu Mourinhov posao u Realu završava finalom Kupa kralja ili eventualnim finalom Lige prvaka.

Komentara 1

GJ
gjuroo
09:39 15.03.2013.

Otočki mediji, kao i obično, otkrivaju toplu vodu, kao i vidoviti Milan.I vrapci na grani već znaju da Mourinho odlazi na kraju sezone, i naravno da će otići u neki od najbogatijih klubova,...ovakve "vijesti" iz stranih medija je nepotrebno prenositi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije